Over ons

Meer dan 30 jaar uw specialist op het gebied van Beveiliging en Telecom

Interval is een gespecialiseerd beveiligingstechniek bedrijf gericht op installatie en onderhoud. Naast beveiliging van inbraak kunt u ook bij ons terecht voor brandbeveiliging, telecom en data en noodverlichting. Van toegangscontrole tot bellen via internet. Met 30 jaar ervaring bieden wij kwalitatief hoogwaardige producten, innovatieve en betrouwbare oplossingen voor al uw vraagstukken. Zodat wij de veiligheid kunnen garanderen.

Wij denken mee met de plannen voor de installatie in uw woning en/of bedrijfspand en kunnen u adviseren over het aanbrengen van deze installaties. Onze gespecialiseerde en vakbekwame medewerkers beschikken over voldoende kennis en ervaring om u van een gedegen advies op maat te voorzien, en begeleiden u van ontwerp tot realisatie en onderhoud van uw installatie.

Innovatief

Door een nauwe samenwerking met onze klanten blijft Interval altijd innoveren. Interval is continu in overleg met haar klanten en partners en op zoek naar procesverbetering die kunnen bijdragen aan de productiviteit en effectiviteit.

Vakbekwaam en kwaliteit

Met 30 jaar ervaring en een vakbekwaam team garanderen wij de hoogste kwaliteit. Door onze kennis en kracht zorgen wij dat efficiënte oplossingen worden gegeven.

Klantgericht​

Wij luisteren naar onze klant. Interval vindt een persoonlijke en procesgerichte aanpak belangrijk. Met onze 24/7 servicedienst proberen wij u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Wij luisteren naar onze klant. Interval vindt een persoonlijke en procesgerichte aanpak belangrijk. Met onze 24/7 servicedienst proberen wij u zo goed mogelijk van dienst te zijn.
Administratie
Vragen over een factuur?
Directie
Direct contact met de directie?
Service
Neem contact op met de service-afdeling.
Verkoop
Wilt u meer weten over een product?

We werken samen met: